marți, 8 decembrie 2009

Bijuteriile mele se afla expuse la Festivalul Darurilor de Craciun - Sala Palatului

Etajul I, Standul "RAMONES DESIGN"


Timp de 20 zile, in perioada 4-23 decembrie 2009 foaierul de la etajul I al Salii Palatului va gazdui un eveniment incarcat de poveste: Festivalul darurilor de Craciun – targ de cadouri alese.
Intr-un cadru feeric, amenajat in spiritul festiv al Sarbatorilor de Iarna, protagonistii acestui scenariu – artistii plastici - isi prezinta creatiile, fiecare impresionand prin povestea sa unica in dorinta de a se afla in Ajun sub bradul celor dragi. Figurine decorative desprinse parca din basmele lui Andersen sau hobbiti din lumea lui Tolkien ne propun fiecare cate un rol in scena pomului de Craciun. Ornamente si aranjamente din cele mai inspirate combinatii de forme si culori se cer asezate pe masa la ceas de sarbatoare.
Si pentru a insiropa acele minunate clipe de festin, turta dulce, cozonacii pufosi si produsele de confiserie vor a indulci starea de spirit. Mosul va putea implini dorintele scrise ale celor mici, umplandu-si sacul cu jocuri, jucarii si carti cu povesti fermecatoare.
Pentru doamnele sufletelor noastre, creatorii de bijuterii au pregatit modele unicat, menite sa surprinda prin finete si eleganta. Si nu doar atat…Pentru un tonus plin de prospetime, marii producatori de cosmetice bio propun adevarate elixiruri ale naturii.
Si pentru ca apropierea Craciunului incepe sa-si faca auzite acordurile, odata cu seria de concerte care vor avea loc in luna decembrie la Sala Palatului, distribuitorii de muzica prezenti in cadrul targului sunt pregatiti cu colectii de CD-uri si DVD-uri continand melodiile dragi noua.

Festivalul darurilor de Craciun – un eveniment magic!


Eveniment: Festivalul darurilor de Craciun
Tematica: targ de cadouri alese
Perioada de desfasurare: 4 – 23 decembrie 2009
Program de vizitare: 10.00 – 22.00
Locatie: Sala Palatului, etaj I(foaier)
Organizator : Rima Special
Intrarea libera

Parteneri media: MagicFM, Jurnalul National, comunicatedepresa.ro

Sursa: www.ecomunicate.ro
Link: http://www.ecomunicate.ro/comunicate_show.php?cID=24&ID=5708

Niciun comentariu: